Tijd om te genieten van de teamuitjes in Maastricht in de zomer! De zon schijn gelukkig weer volop en dat betekent dat onze buitenactiviteiten in de zomer weer erg populair zijn. Beleef onze stadsspellen in Maastricht vol teambuilding en ontdek de leuke, soms spannende geheimen van Maastricht.
Fun, teambuilding, ‘op maat’ en waar nodig met een zakelijk karakter. Wij zijn er klaar voor!
Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze Maastricht-specialisten.  *043 – 76 00 009

Moordspel: Flikken Maastricht

Een moordzaak in Maastricht waar de rillingen van over uw rug lopen! Wint u de strijd door de moordenaar aan te wijzen en het dossier compleet te maken?

Maastrichtse Geheimen, rondvaart en bierproeverij

Op deze dag komt u op de meest unieke plekken van Maastricht! Genoeg van al het lopen? Neem dan plaats op de rondvaartboot en laat de Maastrichtse historie aan u voorbij glijden. Sluit de dag gezellig af en geniet van…

De Beach Escape – dé strandactiviteit van 2017

De rage van het moment: de Escape Room, nu ook vertaald naar de Beach Escape en beschikbaar op een aantal van de mooiste stranden en stadsstrandjes van Nederland. MaastrichtseUitjes.nl vertaalt de Escape ervaring naar een nieuwe dimensie.

Expeditie Robinson – Teambuilding in Maastricht

Het ultieme sportieve overlevingsspel op het strand! Het gaat om de overlevingsdrang en kijken tot hoever je als team met tactiek, slimheid en teambuilding kan komen. Bent u een echte Robinson Crusoe, kom erachter tijdens het ultieme overlevingsspel! Teambuilding en…