Bourgondisch Maastricht

Prijs op aanvraag

Wijnproeverij

Tijdens de rondleiding door het oudste wijnhuis van Nederland, maakt u op ontspannen wijze kennis met de wijnkelders, bottelarij en stadswijngaard. Onze sommelier vertelt u op enthousiaste wijze de leuke weetjes van de verschillende wijnen. U leert alles over de diverse soorten wijnen en hoe nu precies de wijn geproefd moet worden. Aan het einde van de rondleiding is er een proeverij van 6 wijnen in één van de proeflokalen.

Wijn en Spijs

Onder het genot van een goed glas wijn die u wellicht eerder bij de proeverij als favoriet heeft bestempeld kunt u gezellig met uw collega’s bijkletsen. Naast een heerlijk drankje kunt u zich ook laten verrassen door stokbrood met drie luxe kaassoorten. Kortom in de schatten van Maastricht, de wijnkelders, is het echt genieten geblazen!

Drie gangen diner

U zult genieten van een exclusief drie gangen diner dat met vreugde is bereid en op het seizoen is aangepast. Een prachtige afsluiter na dit exclusieve arrangement!

Bourgondisch Maastricht is inclusief:

  • Rondleiding
  • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
  • Wijnproeverij
  • Stokbrood met 3 luxe kazen
  • Driegangen diner

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.