Grotbiken en Klautertocht

Prijs vanaf € 53,50 p.p. excl. BTW

Dit avontuur is werkelijk uniek in Europa! Tijdens deze sportieve activiteit legt u een parcours af van 8 tot 10 kilometer door het immense ondergrondse gangenstelsel van Valkenburg. U ervaart de onvergetelijke sfeer in het mysterieuze gangenstelsel. Dit alles onder leiding van een ervaren gids. Maak kennis met dit ondergrondse avontuur en geniet van de aparte sfeer die de mergelwereld te bieden heeft. Het is nu tijd om even heerlijk bij te komen onder het genot van een heerlijk stuk Limburgse Vlaai met koffie of thee.

Weer bijgekomen? Dan staat er weer een actieve klautertocht op het programma.  Deze prachtige klautertocht ligt verborgen onder en rondom de kasteelruïne van Valkenburg. Klauteren, klimmen en dalen staan tijdens deze klautertocht centraal en niet te vergeten de sprookjesachtige mergelgangen die zorgen voor een unieke sfeer. Verschillende onderdelen worden tijdens deze tocht bezocht. Een uitermate geschikt programma voor iedereen van jong tot oud. Sportklimmen: Met een oppervlakte van 40m2 is het aan u om deze 7 meter hoge klimwand te beklimmen. Durft u het aan of wilt u toch een moeilijkheidsgraadje minder. Geen probleem er is namelijk voor ieder wat wils van allerlei verschillende moeilijkheidsgraden. Klettersteig: Niet alleen in de Alpen maar ook in de mergelgrotten is Klettersteig mogelijk!

Laat u zekeren en leg onder het toeziend oog van een begeleider een route op hoogte af. Abseilen: Een hoogtepunt in deze tocht! Laat u vanaf de sprookjesachtige kasteelruïne van Valkenburg maar liefst 30 meter afdalen in een oude waterput. Eenmaal beneden dan worden uw ogen blootgesteld aan de eeuwenoude vluchtgangen van het kasteel. Vanaf hier gaan we de route vervolgen. Een unieke ervaring in de Limburgse grotten!


Pers.Prijs
> 20€ 53,50 excl. BTW