Lunch, Escape City & Bierproeverij

Prijs vanaf € 64,50 p.p. excl. BTW

U begint deze middag met een heerlijke lunch in de Maastrichtse binnenstad. Onze entertainers laten u lekker genieten van de lunch, maar dan wordt het tijd voor het echte werk. U zit midden in de stad, maar hoe komt u er weer uit? De nieuwe smartphone game Escape City zal het uitwijzen. Bij de uitgang van de stad ontstaat een zinderende ontknoping, welke wordt afgesloten met een heerlijke bierproeverij!

Lunch

U begint deze dag met een heerlijke lunch die geserveerd wordt in een restaurant in één van de prachtige historische panden die Maastricht rijk is. Uiteraard is het belangrijk om het actieve middagprogramma tegemoet te gaan met een goede bodem!

Escape City Maastricht

Speel het bekende spel ‘Escape Room’ nu als uniek stadsspel. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. En nu dus ook geschikt voor grote groepen. Want de verschillende teams ontsnappen vandaag niet uit een gesloten kamer, maar zitten ‘opgesloten’ in de binnenstad van Maastricht (of in een andere wijk, dit is naar eigen keuze).

Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Alle teams ontvangen een plattegrond waarop dit staat aangegeven. Daarbuiten ligt een “No Go Area”. Slechts één straat, brug of steeg leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen welke straat, brug of steeg dit is. De speciale Smartphone Escape App laat duidelijk weten wanneer verkeerde keuzes worden gemaakt en je de ‘No Go Area’ dreigt binnen te gaan. Dit kan de teams duur-verdiende punten kosten.

Bij Escape City zijn de teams maximaal 2,5 uur ‘opgesloten’. Na 2 uur aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van opdrachten, clues, raadsels, het kraken van codes, kennisvragen en goede samenwerking, krijgt iedereen de laatste algemene aanwijzing. In de laatste 30 minuten gaat het erom wie met de laatst verworven aanwijzing en de eerder verzamelde informatie de oplossing weet te ontrafelen en zich als eerste weet te melden bij de uitgang. Snelheid wordt beloond.

Boek dit populaire ontsnappingsspel bij Maastrichtseuitjes.nl. Het is mogelijk om vooraf te lunchen of na afloop borrelen of te dineren. Vraag onze kenners van Maastricht naar de verschillende restaurant-mogelijkheden.

Bierproeverij

Na de spannende ontknoping van de Escape City game staan er heerlijke speciaalbieren op u te wachten. Een festijn voor elke bierliefhebber! In een gezellige bruine kroeg aan een van de vele pleintjes in Maastricht vertelt onze brouwmeester u alles over het gerstenat. Denk aan de geschiedenis, het brouwproces, maar ook hoe je eigenlijk écht een biertje proeft. U proeft verschillende speciaalbieren, maar welke heeft uw voorkeur? U favoriete biertje heeft zeker u zeker gevonden aan het einde van deze proeverij! Proost!

Lunch, Escape City en bierproeverij is inclusief:

   • Uitgebreide lunch
   • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
   • Uniek en originele smartphone city game in het centrum van Maastricht
   • Een smartphone per team en bijhorende spelmaterialen
   • Bierproeverij met 5 biertjes per persoon

Pers.Prijs
> 40€ 64,50 p.p. excl. BTW
20 - 40€ 69,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.