Lunch, Flikken Maastricht & afsluitende borrel

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

De Flikken Maastricht, Wolfs en Van Dongen zitten met de handen in het haar. Een moord in de binnenstad die ze zelf niet hebben kunnen oplossen! Vier verdachten, met strafblad en motief is het laatste resultaat. Wie is er schuldig aan deze laffe daad? De sporen lopen dood….Kunt u samen met uw team een doorbraak forceren? Een moordspel in de Maastrichtse binnenstad waar u de rillingen van krijgt!

Lunch

U wordt hartelijk ontvangen bij een sfeervol restaurant in het centrum van Maastricht. Bij binnenkomst staat de koffie en thee al voor u klaar. Er staat u een spannende middag te wachten, dus dan is een goede bodem zeer belangrijk! Ga aan tafel en geniet eerst van een een overheerlijke lunch waarna de Flikken van Maastricht in het restaurant verschijnen…

Moord in Maastricht ‘De zaak van Flikken Maastrichtg

Candy, een bekende prostituee uit Maastricht, is op mysterieuze wijze vermoord. De recherche van bureau Maastricht heeft vier verdachten. Het lijkt wel of elk spoor dood loopt. Hier houdt het echter niet mee op: er wordt nog een moord gepleegd en er blijkt veel geld in het spel te zijn. Waar is dit geld gebleven? Is er een verband met de eerder gepleegde moorden? En zit de recherche wel op het goede spoor? Allemaal zaken die u moet ontrafelen. Wint u de strijd door de moordenaar aan te wijzen en het dossier compleet te maken?

Afsluitende borrel

Welk team heeft de moord opgelost? De flikken maken dit kenbaar in een spannende prijsuitreiking waar alles samenkomt. Nu is het tijd om stoom af te blazen, want die borrel heeft u wel verdiend! Napraten over het dossier, of lekker bijkletsen met collega’s? We geven u de ruimte om deze spannende middag toch gezellig met elkaar af te sluiten.

Lunch, Flikken Maastricht & afsluitende borrel is inclusief:

  • Overheerlijke lunch met water, koffie en thee
  • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Versnapering voor onderweg
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Drie consumpties per persoon bij de borrel

Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
20 - 50€ 57,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.