Maastrichtse Geheimen – Teamuitje Maastricht

Prijs vanaf € 23,50 p.p. excl. BTW

Een bedrijfsuitje dat ervoor zorgt dat u Maastricht nooit meer met dezelfde ogen bekijkt. Na dit teamuitje weet u het verband tussen Maastricht, Kazematten en ‘het witte goud’. Leuke en originele vragen en opdrachten liggen verspreid door het prachtige centrum van Maastricht. Welk team heeft de meeste teamgeest mentaliteit en overwinningsdrang om de meeste geheimen van Maastricht te ontsluieren en daarmee dit doldwaze spel te winnen? Kom erachter en neem nu contact op voor meer informatie!

Wat houdt het bedrijfsuitje ‘Maastrichtse Geheimen’ in?

Onze spelleiding heet u van harte welkom op een karakteristieke Maastrichtse locatie. Daar gaat uw bedrijfsuitje van start met een introductie en uitleg van dit letterlijk onthullende stadsspel. Daarna verdeelt de spelleiding u in teams. Elk team krijgt de juiste spelmaterialen om op zoek te gaan naar de geheimen van Maastricht. Deze wereldstad is een dure dame en geeft haar geheimen dus alleen prijs in ruil voor een tegenprestatie. Die tegenprestatie vervullen de teams door bijzondere vragen te beantwoorden en originele opdrachten te vervullen. Zo vinden zij de weg van geheim naar geheim. Elk team maakt op deze manier kennis met de stad en haar geheimen, maar ook met elkaar. Na 2,5 uur speuren treffen we elkaar weer op de startlocatie. Terwijl u even bijkomt met een heerlijk drankje wijst de spelleiding het winnende team aan. Tijdens de afsluitende prijsuitreiking nemen zij hun prijs in ontvangst.

Heeft u ook zo’n zin in een onthullend bedrijfsuitje? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

Wat is inbegrepen bij het bedrijfsuitje ‘Maastrichtse Geheimen’?

Naast een ontdekkingstocht door Maastricht, spannend en gezellig spel, veel humor en teambuilding is dit bedrijfsuitje inclusief:

  • Gebruik van een typisch Amsterdamse locatie
  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen + 1 tablet per team
  • Één consumptie per persoon
  • Versnapering voor onderweg
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team

Kunt u het bedrijfsuitje ‘Maastrichtse Geheimen’ combineren met andere activiteiten?

Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst wat voorbereidend onderzoek wilt doen voordat u Maastricht verleidt. Daarom kunt u dit bedrijfsuitje uitbreiden met een voorafgaande rondvaart en heerlijke lunch. Zo gaat u niet helemaal onvoorbereid en hongerig op pad. Wij nemen u alle organisatie uit handen en bereiden u voor op de onthulling van de Maastrichtse geheimen met een rondvaart en heerlijke lunch. Hier vindt u alle informatie.

Aan de andere kant kunnen wij ons voorstellen dat u liever Maastricht verkent met de geheime kennis op zak. Nadat u Maastricht haar geheimen heeft ontfutseld is het natuurlijk leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Maastricht bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Graag maken we het bedrijfsuitje ‘Maastrichtse Geheimen’ af met een gezellige borrel en lekker diner.

Er zijn nog veel meer combinaties mogelijk, dus wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Naast Maastricht zijn wij er ook in geslaagd om verrassend Nijmegen, innovatief Eindhoven en onontdekt Den Bosch hun geheimen prijs te laten geven.


Pers.Prijs
> 50€ 23,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 26,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 29,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.