De ‘op zoek naar de borrel’- speurtocht

Prijs op aanvraag

De vrijmibo kennen we inmiddels allemaal, maar iedere vrijdag is het ook wel weer hetzelfde borrelliedje. Doe eens gek! Organiseer een BVO-tourtje naar een unieke borrelplek! Verras uw collega’s en/of genodigden met een onbekende locatie in Maastricht.

U verzamelt op een nader te bepalen locatie in het centrum van Maastricht waar u instructies van een ervaren Borrelgids ontvangt. Hij gaat echter niet met u mee op pad om te vertellen waar u bent, nee, hij heeft een kleine borreltocht uitgezet naar het epische borrelcentrum. Hoe u daar komt? Uiteraard mét een paar stops onderweg voor een biertje/wijntje!

Struin door de smalle straatjes van centrum Maastrucht, duik de kroeg in op de grote markt en doe nog een borreltje op het onze lieve vrouwe plein. Wie weet waar deze tocht eindigt? Op het dak van de Sint Jan Kerk of misschien wel in een mystieke wijnkelder… Eenmaal op de eindbestemming aangekomen begint de vrijdagmiddagborrel pas echt. Het weekend mag weer gevierd worden!

De ‘op zoek naar de borrel’ Speurtocht is inclusief:

  • Ervaren Borrelgids
  • Plattegrond
  • Eén consumptie onderweg
  • 1 uur drankuitkoop op eindlocatie

Let op:

De bovengenoemde locaties zijn voorbeelden. De borreltocht is een speurtocht op maat, dit betekent dat de route noch de locaties vastliggen. In overleg maken we een persoonlijke route met passende locaties voor uw groep!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.