Penoze – Interactief Stadsspel

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Kruimeldief of keiharde crimineel?

Vandaag bent u tegen uw wil verstrikt geraakt in belangen van de onderwereld. De penoze van Maastricht. Via verkeerde vrienden en familie bent u in het bezit gekomen van 1000 kg cocaïne. Dit brengt u in een zeer lastige situatie, want zowel justitie als een aantal prominente leden uit de onderwereld hebben de jacht op u geopend.

Uw team van 4 tot 5 personen wordt uitgerust met een smartphone en de speciaal ontwikkelde ‘Penoze App’. Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht: Hoe gaat uw team “uw illegale voorraad” proberen te slijten bij de tegenstanders! Hiervoor zijn vele middelen geoorloofd. Dit kan gaan van mobiel uitdagen tot het persoonlijk droppen van voorraadjes in het centrum van Maastricht. U kunt namelijk in de gaten houden waar de teams zich bevinden en hoeveel verboden voorraadjes zij in hun bezit hebben. Het belooft een felle strijd te worden.

Maastrichtse Penoze – Interactief Stadsspel! is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik van de smartphone en penoze-App
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Uitgave van digitale foto’s die tijdens het spel zijn gemaakt
  • Eén consumptie per persoon
  • Mogelijkheid tot het verwerken van vragen en opdrachten ‘op maat’

Pers.Prijs
> 50€ 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 27,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.