Ranking the Battle Dinerspel

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

Kent u het programma “Ranking the stars”? Bekende Nederlanders vragen elkaar naar hun diepste geheimen en kleinste eigenaardigheden. Dat is misschien wel leuk die bekende Nederlanders, maar veel leuker is het natuurlijk om het met de mensen uit uw eigen (werk)omgeving in Maastricht te doen in de vorm van een uniek lunchspel. Maar waar en wanneer komt u nu echt iets te weten over uw eigen collega’s ? Juist… bij de heerlijke driegangendiner met een wijntje of biertje. Een betere manier van teambuilding bestaat er volgens ons niet.

“Jij hebt vijf oudere zussen” en jij hebt altijd cricket gespeeld? Niet te geloven! Dat jij iedere ochtend eerst bij je moeder een boterham gaat eten .. en jij het vroeger ook met vrouwen hebt uitgeprobeerd!? U zult verrast zijn welke bijzondere hobby’s en gewoontes uw collega’s er soms op nahouden.

Hoe rankt u bijvoorbeeld de directeur bij de vraag wie er vaak als laatste werd gekozen bij partijtjes voetbal en wie er vroeger vaak uit de klas werd gestuurd? Wie is vaak op vrijdagavond te vinden in de bikini-sauna en wie heeft er meer dan 10 liefdes versleten?

De teams krijgen bij iedere ronde van de spelleider een tussenstand. Hierdoor lopen de gemoederen nog hoger op en de strijd wordt per ronde valser, gemener en vooral hilarischer. De vragen zijn dan ook per ronde aangepast. Houd u daar maar alvast rekening mee! U verlaat het strijdtoneel uiteindelijk met een geheel andere blik op uw collega’s! En de winnaars? Die gaan er met een vermogen aan omkoopmiddelen vandoor!

Tussen de verschillende rondes door verzorgen we een heerlijk driegangendiner in één van de leukste restaurantjes van Maastricht!

Het Ranking the Battle dinerspel is inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
  • Teambuilding
  • Quizvragen op maat gemaakt
  • Driegangendiner
  • Locatie in het centrum van Maastricht

Pers.Prijs
> 60€ 49,50 p.p. excl. BTW
30 - 59€ 54,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 57,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.