Rondvaart, grottenbezoek en diner in Maastricht

Prijs op aanvraag

Dit prachtige typische Maastrichtse arrangement combineert een rondvaart met een uniek grottenbezoek in de mergelgroeven van de Sint-Pietersberg. Lees verder voor een volledig cultureel arrangement dat helemaal af is!

Rondvaart

Het arrangement trapt af op de Maas, volop genieten! De rondvaart brengt u via een mooie tocht bij de mergelgroeven van de Sint-Pietersberg. Met een rondvaartboot vaart u op de Maas terwijl de Maastrichtse historie aan u voorbijglijdt. Het Bonnenfantenmuseum, het Gouvernement en de St-Pietersberg zullen uw blikveld passeren!

Grottenbezoek

U leert Maastricht en omgeving al aan het begin van dit arrangement op haar best kennen! Na een uur varen, arriveert u bij de mergelgroeven van de Sint-Pietersberg. Een enthousiaste gids staat met een lach voor u klaar om u rond  te leiden door de bijzondere en historierijke mergelgangen. Verwacht een rondleiding die u nog lang zult heugen! Maakt u zich geen zorgen, de boot blijft netjes op u wachten tot u weer uit het donker tevoorschijn komt. Alle helmen weer ingeleverd? Dan stappen we weer in de boot.

Driegangendiner

De rondvaartboot brengt uw gezelschap weer terug naar de veilige havens van Maastricht. Tijd om het genot van een heerlijk diner met elkaar na te praten over deze memorabele dag. Een heerlijk driegangendiner wacht in één van de leukste restaurants van Maastricht.

 

Rondvaart, grottenbezoek en diner in Maastricht is inclusief:

  • Rondvaart
  • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
  • Rondleiding door de mergelgroeven van de Sint-Pietersberg
  • Driegangendiner