Rondvaart, Maastrichtse Geheimen & Diner

Prijs op aanvraag

Vraag voorafgaand aan de rondvaart een inwoner van de stad maar eens naar ‘zijn’ Mestreechter Geis en je begrijpt het meteen. De Mestreechter Geis kenmerkt de typische Maastrichtse mentaliteit; charme, speelsheid, relativerende humor en levensvreugde. U komt in dit typisch Maastrichtse programma nog veel meer te weten over de stad. Lees verder voor het volledige programma.

Rondvaart

Het arrangement trapt af op de Maas, volop genieten! De rondvaart brengt u via een mooie tocht bij de mergelgroeven van de Sint-Pietersberg. Met een rondvaartboot vaart u op de Maas terwijl de Maastrichtse historie aan u voorbijglijdt. Het Bonnenfantenmuseum, het Gouvernement en de St-Pietersberg zullen uw blikveld passeren!

Maastrichtse Geheimen

Kris Kras door Maastricht wordt u blootgesteld aan bizarre, serieuze, inspannende en originele vragen en opdrachten. Samen met uw team is het vandaag de taak om deze vragen en opdrachten uit voeren. U leert zo op bijzondere wijze Maastricht verkennen. Na een duidelijke uitleg door onze entertainers in een gezellig café in Maastricht rest u nog maar één taak. Vervul de opdrachten, beantwoord de vragen en ga de strijd aan met de andere teams!

Diner

Ter afsluiting van de Maastrichtse geheimen komen we samen bij de eindlocatie voor de ontknoping en de prijsuitreiking. Welk team heeft de meeste geheimen van Maastricht ontdekt? Dan worden zij in het zonnetje gezet met een gepaste prijs. De actieve middag heeft de eetlust op gang gebracht. Perfect, want u kunt aanschuiven voor een heerlijk afsluitend driegangen diner.

Rondvaart, Maastrichtse geheimen & diner is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Rondvaart
  • Spelmaterialen
  • Eén consumptie per persoon
  • Versnapering voor onderweg
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Driegangen diner in een sfeervol restaurant in het centrum van Maastricht