Rondvaart & Magical Cabaret Diner

Prijs op aanvraag

Rondvaart (1,5 uur)

Het arrangement trapt af op de Maas, volop genieten! De rondvaart brengt u via een mooie tocht bij de mergelgroeven van de Sint-Pietersberg. Met een rondvaartboot vaart u op de Maas terwijl de Maastrichtse historie aan u voorbij glijdt. Het Bonnenfantenmuseum, het Gouvernement en de St-Pietersberg zullen uw blikveld passeren!

Magische Show & Diner (3 uur)

Een bijzonder avond vol magie en comedy. De magical cabaret dinershow is één van de meest unieke dinershows van ons land. Verwacht een onvergetelijke avond!

Als enige show in Nederland brengt uw gastheer magie en cabaret bij elkaar. Een up-tempo act gevuld met interactie, scherpe improvisatie, ondersteunende muziek en sterke magische effecten. Geen kisten, kasten en flauwe doekjes! Op het podium staat alleen een tafel. De interactie met het publiek bepaalt de sfeer en de opbouw van het programma. Voor de magische effecten worden alledaagse voorwerpen en onderwerpen uit het bedrijfsleven gebruikt. Tijdens de gangen door geniet u van het Magical cabaret en komt de magiër bij u aan tafel! Hierdoor kunt u alle magische wondertjes van dichtbij beleven.

Rondvaart & Magical Cabaret Diner is inclusief:

  • Rondvaart
  • Magical cabaretier
  • Heerlijk driegangendiner

Let op:

De prijs is een richtprijs en afhankelijk van de door u gewenste cabaretier en locatie.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.