Van zakelijk naar vermakelijk in hartje Maastricht

Prijs vanaf € 46,50 p.p. excl. BTW

VOORBEELDPROGRAMMA

Ochtend – zakelijke bijeenkomst

Graag ontvangen wij u op een inspirerende vergaderlocatie in het centrum van Maastricht. Op het dak van het hoogste gebouw van de stad misschien? In een boeren stal tussen de geitjes en de lammetjes, midden op de hei of toch in een meer creatieve en industriële omgeving?  De koffie / thee, het presentatiemateriaal en de (zaal)opstelling zijn al (op uw wensen) klaargezet en ingericht. Wij streven naar een optimale productiviteit van uw zakelijke invulling met aandacht tot in de details! Na de ochtendsessie staat de lunch klaar om even te ontspannen en lekker te eten met elkaar. Na ongeveer een uur starten we met een spectaculair en vooral passend middagprogramma. Zet u schrap voor unieke teambuilding en gezonde strijd. Bijvoorbeeld de ‘BE SMART Citygame!’

De BE SMART Citygame, wat is dat?

De BE SMART(phone) Citygame is een unieke stadsgame, die op maat voor u wordt ingericht. Elk team van +/- 8 personen wordt uitgerust met een smartphone met hypermoderne app en bijhorende spelmaterialen. Met de app, die wordt gebruikt voor uw teamgame, bouwen wij uw programma binnen een handomdraai op maat. Dit is uw kans om het zakelijke ochtendprogramma op een originele manier te laten terugkomen in een leuke, maar ook leerzame middagactiviteit. Vragen over die ene gastspreker, een pijlpunt van het ochtendoverleg, kernwaarden of de gezamenlijke doelstelling voor het nieuwe jaar, het kan allemaal! Niet alleen uw vragen en opdrachten komen terug in de game, maar ook uw bedrijfslogo staat in de interface: kortom: uw eigen uitje, uw eigen bedrijfsgame!

Uiteraard combineren we maat opdrachten met onze eigen unieke en originele teambuilding opdrachten. Denk aan vragen over de stad, breinkrakers en foto-opdrachten. Alles onder begeleiding van onze professionele entertainer(s). In de app is de tussenstand met de andere teams voortdurend te zien, wat de spanning alleen maar verder opvoert! Onze begeleiding kijkt via het systeem als een ‘Big Brother’ voortdurend met u mee en voorziet elk team van nieuwe instructies.

Het programma wordt in stijl afgesloten met een prijsuitreiking inclusief leuke prijs voor het winnende team. De teamfoto’s en beelden van de foto opdrachten zijn vrijwel direct via een digitaal foto-album beschikbaar, welke we bij de borrel kunnen afspelen op een groot scherm. Napraten en genieten met elkaar, waarbij teruggeblikt wordt op de dag en het thema met actiefoto’s op de achtergrond.

Het arrangement ‘van zakelijk naar vermakelijk’ is inclusief:

 • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
 • Ontvangst met koffie / thee
 • Gevarieerde broodjeslunch met luxe belegde broodjes
 • Melk en jus d’orange bij de lunch
 • Uw eigen smartphone game op maat
 • Één smartphone per team en bijhorende spelmaterialen
 • Vragen op maat verwerkt in de game (max 10 eigen vragen)
 • Bedrijfslogo verwerkt in de interface van de app
 • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
 • Afsluitend drankje bij de prijsuitreiking (bier, fris, wijn)

Exclusief:

 • Zaalhuur en presentatie materialen (afhankelijk van wensen en groepsgrootte)
 • Eventueel afsluitend diner

Pers.Prijs
> 50€ 46,50 p.p excl. BTW
30 - 50€ 49,50 p.p excl. BTW
20 - 29€ 54,50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.