Zeskamp in het Jekerpark

Prijs vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW

Een spectaculair, sportief en gezellig bedrijfsuitje in Maastricht, waarbij de sportiviteit onder de deelnemers getest wordt. Iedereen kan aan de zeskamp meedoen! De teams komen op alle onderdelen in actie, maar krijgen wel steeds met andere tegenstanders te maken. Bij slechts één van de activiteiten kan de joker worden ingezet, waardoor het behaalde puntenaantal op dit onderdeel wordt verdubbeld. De combinatie van onderdelen wordt dusdanig samengesteld dat iedereen mee kan doen aan het sportieve bedrijfsuitje in Maastricht. In goed overleg bepalen we samen de sportieve onderdelen, afgestemd op de samenstelling van de groep.

De groep wordt onderverdeeld in teams. Elk team houdt zich aan een schema waarop staat hoe laat ze bij welk onderdeel verwacht worden. Bij het ene onderdeel gaan de teams zelfstandig aan de slag om een zo hoog mogelijke score neer te zetten, bij een ander onderdeel gaan ze met een ander team de strijd aan tegen elkaar. Uiteraard staat ieder onderdeel onder leiding van onze professionele begeleiders.

Zeskamp in het Jekerpark is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Zes actieve / sportieve spellen (in overleg)
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met originele prijs
  • Indien gewenst in het Engels

Optioneel:

U kunt uw sportieve outdoor dag afsluiten met een uitgebreide barbecue of driegangendiner in Maastricht. Ook een lekkere lunch of eventuele borrel kan op locatie geregeld worden. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.


Pers.Prijs
> 50€ 34,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 36,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 39,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.