Tijd om te genieten van de teamuitjes in Maastricht in de zomer! De zon schijn gelukkig weer volop en dat betekent dat onze buitenactiviteiten in de zomer weer erg populair zijn. Beleef onze stadsspellen in Maastricht vol teambuilding en ontdek de leuke, soms spannende geheimen van Maastricht.
Fun, teambuilding, ‘op maat’ en waar nodig met een zakelijk karakter. Wij zijn er klaar voor!
Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze Maastricht-specialisten.  *043 – 76 00 009

Escape dinner Room – Nieuw speldiner

Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Iedereen kan meedoen, want het komt gelukkig niet alleen aan op denkwerk. Uiteindelijk gaat het om de meeste punten. Doorloopt uw team de drie gangen van dit speldiner het slimst?

Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition

Het virtual reality dinerspel, onze unieke combinatie van futuristische teambuilding en ouderwets gezellig eten. Beleef fantastische virtual reality ervaringen als team. Dit spel is een perfecte teambuilding voor het werken in de 21e eeuw waar ook steeds vaker op verschillende…

Monopoly Streets Dinerspel

Een speldiner in drie verschillende restaurants. Lekker eten en tussen de gerechten door de Monopoly straten van Maastricht proberen te veroveren. Komt u langs START?

Ranking the Battle Dinerspel

Een spectaculaire activiteit, waarbij de sportiviteit onder de deelnemers getest wordt. De teams komen op alle onderdelen in actie, maar krijgen steeds met andere tegenstanders te maken. De perfecte avond voor een bedrijfsuitje of teambuilding.