Sportieve outdoor activiteiten in Maastricht. Ja, het kan echt! In de vele parken, rondom en in de grotten van Valkenburg en op andere sportieve locaties in en om Maastricht. Op en top teambuilding met een sportief randje. Van actief tot spectaculair. Aan te passen naar iedere groepssamenstelling. Alles onder professionele begeleiding.

Grotbiken en Klautertocht

Op een mountainbike, speciaal gemaakt voor de Limburgse grotten legt u een parcours af van 8 tot 10 kilometer. Het immense gangenstelsel van 70 kilometer wordt door u ontdekt!

Zeskamp in het Jekerpark

Een spectaculaire activiteit, waarbij de sportiviteit onder de deelnemers getest wordt. De teams komen op alle onderdelen in actie, maar krijgen steeds met andere tegenstanders te maken. De perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuilding.

Expeditie Robinson – Teambuilding in Maastricht

Het ultieme sportieve overlevingsspel op het strand! Het gaat om de overlevingsdrang en kijken tot hoever je als team met tactiek, slimheid en teambuilding kan komen. Bent u een echte Robinson Crusoe, kom erachter tijdens het ultieme overlevingsspel! Teambuilding en…

Klauter/ Grottocht in Maastricht

Vandaag gaat u wel drie onderdelen doen in en rondom de kasteelruïne van Valkenburg. Klauteren, dalen en klimmen staan centraal en dat in de sprookjesachtige en eeuwenoude mergelgangen.

Grotbiken nabij Maastricht

Op een mountainbike, speciaal gemaakt voor de Limburgse grotten legt u een parcours af van 8 tot 10 kilometer. Het immense gangenstelsel van 70 kilometer wordt door u ontdekt!

Cycling Dinner in Maastricht

Wat is meer Hollands dan op de fiets lekker door Maastricht te rijden? En nog mooier: te rijden van het ene leuke restaurantje op het onze-lieve-vrouweplein naar het meest bijzondere eettentje op de grote markt te gaan? Dat kan dan…